Bli støttemedlem!

Dette er medlemskapet for deg som ønsker å støtte Funkis Snowboardklubb og jobben vi gjør for små og store med nedsatt fysisk funksjonsevne.

Trykk på knappen under for å registrere deg. Du vil i løpet av kort tid motta en betalingsforespørsel fra vårt medlemssystem SPOND til e-postadressen du oppgir. Det er lov å dele linken med venner og kjente 🙂


Ståle Sandbech presenterer Funkis

PS! Visste du at om du oppgir Funkis Snowboardklubb som Grasrotmottaker når du spiller, så får vi 5 % av innsatsen?
Les mer her


Kort om Funkis Snowboardklubb

Funkis Snowboardklubb ble etablert av ildsjeler i snowboardmiljøet i 2012. Hovedmålet var den gang, og er også i dag, å tilrettelegge for små og store med nedsatt fysisk funksjonsevne som har lyst til å kjøre snowboard.

Under vintersesongen arrangerer vi treninger hver mandag og onsdag fra kl. 17.30 – 20.00 i Oslo Vinterpark. Som aktivt medlem av Funkis Snowboardklubb får utøverne låne utstyr, kjøre heis og får instruksjon av dyktige snowboard-trenere.

Vi tilrettelegger for alle stående: hørselshemmede, bevegelseshemmede, synshemmede.

Snowboard er ofte en enkel aktivitet for bevegelseshemmede med halvsidige plager, for eksempel de som mangler en fot/arm, har cerebral parese eller halvsidig lammelse.


Lurer du på hvordan klubben får økonomisk støtte?

Medlemmer og Støttemedlemmer er vår viktigste «inntektskilde» for å sikre daglig drift av klubben.

I tillegg til deres kontigent har vi i år fått støtte fra blant annet :

  • Oslo Vinterpark
  • OBOS på Operataket
  • Stiftelsen Sophies Minde
  • Norges Handicapforbund
  • Prinsesse Märtha Louises fond
  • Oslo kommune
  • Norges Idrettsforbund

Dette bruker vi pengene på

Hverken styrets leder og styremedlemmer mottar lønn eller andre godtgjørelser for arbeidet som legges ned for å drive klubben. Noen av oppgavene er dog såpass tidkrevende at vi har ansatt en daglig leder i en 10% stilling for å følge opp instruktører og sikre at trening og aktivitetstilbudet gjennomføres på en tilfredsstillende måte. Alle instruktører mottar timelønn for sitt arbeid som utføres i Oslo Vinterpark og på arrangementer i klubbens regi for å sikre kvalitet og kontinuitet.

Har du spørsmål til klubben om det ene eller det andre er du velkommen til å sende oss en e-post til kontakt@funkis-snowboardklubb.no

Vennlig hilsen oss i Funkis Snowboardklubb 🙂