OM KLUBBEN

Funkis Snowboardklubb ble etablert av ildsjeler i snowboardmiljøet i 2012. Hovedmålet var den gang og er også i dag å tilrettelegge for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne som har lyst til å kjøre snowboard.

Under vintersesongen arrangerer vi treninger hver mandag og onsdag fra kl. 17.00 – 20.00 i Oslo Vinterpark. Som medlem av Funkis Snowboardklubb med betalt treningsavgift får du låne utstyr, tilgang til heis og dyktige instruktører. Som medlem får du også reduserte priser på nasjonale snowboardcamper.

Fokuset for ukentlige treff og samlingene er på snowboardkjøring, lek, moro og mange ulike aktiviteter både av og på snø. Med et overordnet blikk ser vi i Norge i dag at det generelt er få personer med nedsatt funksjonsevne som er aktive i norske alpinanlegg og snowboardklubber – dette ønsker vi å endre!  Vi ønsker å synliggjøre tilbudet vårt og skape et miljø som vil bidra til økt mestringsfølelse, tilhørighet, selvsikkerhet og generelt bedre livskvalitet. Målet er å inspirere barn og voksne med nedsatt fysisk funksjonsevne til å kjøre snowboard samtidig som vi engasjerer snowboardklubbene i Norge til å inkludere ALLE i snowboardmiljøet.

Vi tilrettelegger for alle stående: hørselshemmede, bevegelseshemmede, synshemmede.

Snowboard er ofte en enkel aktivitet for bevegelseshemmede med halvsidige plager, feks de som mangler en fot/arm, har cerebral parese, halvsidig lammelse.

For mer informasjon kontakt oss på kontakt@funkis-snowboard.no.

Med vennlig hilsen

Helene Romset

Daglig leder

helene@funkis-snowboard.no

Hanna Jonsrud

Styremedlem og Sportsligansvarlig

Ruben Søderlind

Styreleder

ruben@funkis-snowboard.no

Sven Arne Gylterud

Styremedlem og Nestleder

Lars Erik Moen

Styremedlem og økonomiansvarlig

Maren Elise Wam Næss

Styremedlem og superhelt

Anders G. Hovelsrud

Varamedlem og superhelt

Inger Lium Leirvik

Varamedlem og superhelt