OM KLUBBEN

Funkis Snowboardklubb ble etablert av ildsjeler i snowboardmiljøet i 2012. Hovedmålet var den gang og er også i dag å tilrettelegge for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne som har lyst til å kjøre snowboard. Det vil si bevegelseshemmede, synshemmede og hørselshemmede.

Under vintersesongen arrangerer vi treninger hver mandag og onsdag fra kl. 17.30 – 20.00 i Oslo Vinterpark. Som betalende medlem av Funkis Snowboardklubb får du låne utstyr, trene sammen med dyktige instruktører og tilgang til heis. I sommersesongen kan du delta på barmarkstreninger med mange forskjellige aktiviteter. Du får også reduserte priser på nasjonale snowboardcamper i regi av Brettforbundet.

Fokuset for ukentlige treninger er snowboardkjøring, lek og moro. Med et overordnet blikk ser vi i Norge i dag at det generelt er få personer med nedsatt funksjonsevne som er aktive i norske alpinanlegg og snowboardklubber – dette ønsker vi å endre!  Vi ønsker å synliggjøre tilbudet vårt og skape et miljø som vil bidra til økt mestringsfølelse, tilhørighet, selvsikkerhet og generelt bedre livskvalitet. Målet er å inspirere barn og voksne med nedsatt fysisk funksjonsevne til å kjøre snowboard samtidig som vi engasjerer snowboardklubbene i Norge til å inkludere ALLE i snowboardmiljøet.

Vi tilrettelegger for alle stående: hørselshemmede, bevegelseshemmede, synshemmede. Snowboard er ofte en enkel aktivitet for bevegelseshemmede med halvsidige plager, for eksempel de som mangler en fot/arm, har cerebral parese eller halvsidig lammelse. Snowboard hjelper å trene både balanse, koordinasjon, styrke og bevegelighet.

For mer informasjon: kontakt oss på kontakt@funkis-snowboard.no.

Med vennlig hilsen

Lena Lyngstad

Daglig leder

lena.lyngstad@hotmail.com

Hanna Jonsrud

Styreleder

Sven Arne Gylterud

Styremedlem og nestleder

Anders G. Hovelsrud

Styremedlem og økonomiansvarlig

Sturla O. Solheim

Styremedlem og superhelt

Bjørnar Hansen

Styremedlem og superhelt

Helene Romset

Varamedlem og superhelt

Øyvind Lie

Varamedlem og superhelt