OM KLUBBEN

Funkis Snowboardklubb ble etablert av ildsjeler i snowboardmiljøet i 2012. Hovedmålet var den gang og er også i dag å tilrettelegge for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne som har lyst til å kjøre snowboard. Det vil si bevegelseshemmede, synshemmede og hørselshemmede.

Under vintersesongen arrangerer vi treninger hver mandag og onsdag fra kl. 17.30 – 20.00 i Oslo Vinterpark. Som betalende medlem av Funkis Snowboardklubb får du låne utstyr, trene sammen med dyktige instruktører og tilgang til heis. I sommersesongen kan du delta på barmarkstreninger med mange forskjellige aktiviteter. Du får også reduserte priser på nasjonale snowboardcamper i regi av Brettforbundet.

Fokuset for ukentlige treninger er snowboardkjøring, lek og moro. Med et overordnet blikk ser vi i Norge i dag at det generelt er få personer med nedsatt funksjonsevne som er aktive i norske alpinanlegg og snowboardklubber – dette ønsker vi å endre!  Vi ønsker å synliggjøre tilbudet vårt og skape et miljø som vil bidra til økt mestringsfølelse, tilhørighet, selvsikkerhet og generelt bedre livskvalitet. Målet er å inspirere barn og voksne med nedsatt fysisk funksjonsevne til å kjøre snowboard samtidig som vi engasjerer snowboardklubbene i Norge til å inkludere ALLE i snowboardmiljøet.

Vi tilrettelegger for alle stående: hørselshemmede, bevegelseshemmede, synshemmede. Snowboard er ofte en enkel aktivitet for bevegelseshemmede med halvsidige plager, for eksempel de som mangler en fot/arm, har cerebral parese eller halvsidig lammelse. Snowboard hjelper å trene både balanse, koordinasjon, styrke og bevegelighet.

For mer informasjon: kontakt oss på kontakt@funkis-snowboard.no.

Med vennlig hilsen

Lena Lyngstad

Daglig leder

lena.lyngstad@hotmail.com

Midlertidig daglig leder er Øyvind Lie

yvind-lie@hotmail.no


Andreas Eitrheim

Styreleder

Bjørnar Hansen

Styremedlem og nestleder

Pål Grimsrud

Styremedlem og økonomiansvarlig

Øyvind Lie

Styremedlem og superhelt

Hanna Jonsrud

Styremedlem og superhelt

Christine Archer

Varamedlem og superhelt