Medlemskap


Velkommen til klubben

Inkludert i aktivt medlemskap får du:

  • Fri tilgang til heis på organiserte treninger (mandager og onsdager)
  • Instruksjon av dyktige instruktører
  • Fritt lån av utstyr (Boots, Komplett brett og hjelm) 

For mer informasjon om medlemsfordeler sjekk http://www.snowboardforbundet.no/klubb/

Dersom du ikke har en nedsatt fysisk funksjonsvne, men har lyst til å være med å støtte arbeidet vi gjør i klubben, er du hjertelig velkomment til å tegne et årlig støttemedlemskap à kr 250,-. 

Hvordan bli medlem?

Nytt av året er at vi benytter SPOND til å administrere medlemskap. Når du først har meldt deg inn i denne gruppen får du tilgang til å melde deg på treninger, betale medlemskap, kommunisere med trenere m.m

Steg 1 – Last ned appen

Last ned appen til din iOS- eller Android-telefon. Klikk på denne linken, eller søk opp Spond der du laster ned apper.

(Disponerer du ikke en smarttelefon, ta kontakt med oss på kontakt@funkis-snowboard.no så skal vi likevel finne en løsning som fungerer for oss begge.)

Følg instruksen for å registrere din informasjon.

Steg 2 – Søk om medlemskap i gruppen

Når appen er lastet ned, må du søke om medlemskap i Funkis Snowboardklubb sin gruppe. Dette gjøres ved å søke opp «Funkis snowboardklubb» eller ved å skrive inn koden WBEHZ .

Vi setter stor pris på om du svarer på alle spørsmål når du registrerer deg. Dette gjør det lettere for oss å lage gode treninger. Når du legger til info for å låne utstyr, vet vi dette for hele sesongen.

Når du har søkt medlemskap, får vi som administrator melding, og vi må godkjenne ditt medlemskap. Det er ingen direkte sammenheng mellom et medlemskap i denne «gruppen» og et aktivt medlemskap i Funkis Snowboardklubb. (Det kan ta noe tid før vi rekker å godkjenne din søknad om medlemskap).

HVIS DU IKKE VIL LASTE NED SPOND…

Logg deg inn på https://mi.nif.no/. 

Dersom du ikke har vært medlem av Funkis tidligere, må du registrere deg med fødsels- og personnummer.​ Deretter velger du å bli medlem av Funkis Snowboardklubb

Søk om medlemskap. Så fort vi har behandlet din søknad får du en bekreftelse tilsendt per e-post.

(Klikk her for veiledning til portalen)

Har du problemer med å logge deg inn eller opprette medlemskap? Send oss en e-post så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Priser og betingelser

Aktivt medlemskap: kr 2000

For å delta på treninger må man ha et årsmedlemskap (200 kr) og betalt treningsavgift (1800kr)

Tilbudet gjelder kun for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne som ønsker å benytte seg av Funkis Snowboardklubbs ukentlige treningstilbud i vintersesongen.

Støttemedlem: kr 250

Medlemskap for deg som ønsker å støtte Funkis Snowboardklubb og jobben vi gjør for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne.


Nysgjerrig på om denne klubben er noe for deg?

Du kan komme for å prøve snowboard 1 gang uten å være medlem. For å kunne fortsette å ha det gøy på snowboard med oss på mandager eller onsdager, forutsetter det at du har betalt årlig medlems og treningsavgift.

Dette bruker vi pengene til

Hverken styrets leder og styremedlemmer mottar lønn eller andre godtgjørelser for arbeidet som legges ned for å drive klubben. Noen av oppgavene er dog såpass tidkrevende at vi har ansatt en daglig leder i en 20% stilling for å følge opp instruktører og sikre at trening og aktivitetstilbudet gjennomføres på en tilfredstillende måte. Alle instruktører mottar timelønn for sitt arbeid som utføres i Oslo Vinterpark og på arrangementer i klubbens regi for å sikre kvalitet og kontinuitet.

Lurer du på hvordan klubben får økonomisk støtte?

Medlemmer og støttemedlemmer er vår viktigste «inntektskilde» for å sikre daglig drift av klubben.

I tillegg til deres kontingent har vi fått støtte fra blant annet:

OBOS på Operataket
Stiftelsen Sophies Minde
Norges Handicapforbund
Kronprinsesse Marthas fond
Oslo kommune
Norges Idrettsforbund