Nyheter

Avlyst: alle treninger ut sesongen


Etter føringer fra myndighetene og Norges Idrettsforbund blir resten av treningene i Funkis Snowboardklubb denne sesongen avlyst med umiddelbar virkning.

Dette gjøres for å bidra til å stoppe spredning av koronavirus, slik at konsekvensene for samfunnet blir så små som mulig. Sammen med resten av norsk idrett tar vi situasjonen på alvor og setter liv og helse først.

Årsmøtet: utsettes inntil videre. Info kommer når ny dato er satt.

Mer info fra Idrettsforbundet

Vi synes naturligvis det er trist å gå glipp av de siste ukene med trening og snowboardglede i Oslo Vinterpark. Heldigvis kommer en ny sesong neste vinter, forhåpentligvis med store mengder snø og mykere landing!

Takk til alle som har bidratt med fantastisk innsats og pågangsmot i bakken, store smil både ved mestring og fall, high-fives, glede og samhold, foreldre som stiller opp, og instruktører som gjør snowboard til en seier!

Takk også til Funkisstiftelsen for sponsing av suppe hver eneste trening, Oslo Vinterpark for at vi er så heldige å få holde til i anlegget, bidrag fra Oslo Kommune og NIF, Snowboardforbundet som utdanner de dyktige instruktørene våre, og styret som får klubben til å gå rundt. Dere er alle med på å gjøre klubben til et herlig fellesskap.

Vi ser fram til ny sesong og gleder oss til å møtes igjen med kickoff og aktiviteter i høst!