Nyheter

Sølv til Kristian Moen i Nederland!


Merket: , .

Verdens beste para-snowboardere er samlet i Landgraaf for sesongens første konkurranser. Etter tirsdagens tredjeplass fulgte klubbmedlem Kristian Moen opp med nok en imponerende pallplassering under dagens World cup konkurranse.

Foto : Lars Erik Moen

World Cup åpningen i Banked Slalom foregår i en innendørshall i Landgraaf, Nederland. 500 meter, 18 doserte svinger, to hopp midt i løypa som går direkte over i nye svinger. To forsøk, raskeste runde vinner.

Etter første runde ledet Kristian. Løypa var krevende, og hjemmefavoritten Chris Vos hadde falt. I andre runde var spenningen stor. 4 x VM vinner Chris Vos tok ledelsen etter en meget bra andrerunde. Kristian avsluttet konkurransen med å forbedre tiden ytterligere, men tiden til nederlenderen var for sterk. Kristian endte på en imponerende 2. plass!

– Jeg er sykt happy med dagens prestasjon. Jeg har ikke fått en sølvmedalje siden 2015. Det var veldig deilig at det endelig klaffet i banked slalom, sier Kristian til Brettforbundet.

– Dette er også min første sølvmedalje i denne grenen, som viser at jeg har blitt en bedre snowboarder og kan kjøre flere disipliner/grener. Jeg gleder meg veldig til ny verdenscup i morgen!

Bildet kan inneholde: 4 personer, personer smiler, folk som står
Foto : Brettforbundet